Nee, want wij bewaren je foto’s maximaal 90 dagen om privacyredenen. Dit kun je ook lezen in ons privacybeleid.

Als je de originele foto van je oude bestelling nog hebt, kun je die wel opnieuw uploaden en bestellen natuurlijk.

Heb je een andere vraag?

Jouw antwoord vind je het snelst via onze handige klantenservice.

Onze website is beveiligd met reCAPTCHA en het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.